Rospinning

En sjov og effektiv træning af hele kroppen.

En træningsform, hvor en instruktør guider deltagerne igennem et træningsprogram i takt til god musik.

Rospinning ligner på mange måder spinningtræning (på cykler), som de fleste fitnesscentre udbyder.

Men i Skanderborg Roklub er cyklen udskiftet med en romaskine (Concept 2 ergometer). Dermed får du trænet ben, bagdel, ryg, mave, arme og samtidig får din kondition – og dit humør et rigtig godt boost.

Booking af prøvetime?

Er du nysgerrig og er du frisk på at prøve – så er du allerede godt i gang. Vi anbefaler, at deltagerne er minimum 14 år på rospinningholdene.

Du har altid mulighed for at få en prøvetime i Rospinning. Du skal bare skrive til rospinning@skanderborg-roklub.dk og så vender vi hurtigt tilbage med forslag til tidspunkter.

Du får to gratis prøvetimer, før du skal beslutte dig, om du vil melde dig ind i Skanderborg Roklub. Der er plads til 8 roere pr. hold.

Et medlemskab i Skanderborg Roklub giver adgang til ubegrænset rospinningtræning i vinterhalvåret - ultimo oktober til ultimo marts, og når du er medlem, så booker du plads på spinningholdene via www.rokort.dk.

Får du lyst til at komme med på søen til foråret, er du meget velkommen. Det vil da være muligt at få prøvetimer med én af vores ro-instruktører. Vær opmærksom på, at du skal kunne svømme 300 m. for at komme med på søen.

Rospinning forudsætter, som roning, ikke noget særligt tøj eller udstyr. Du skal bare komme i almindelig sportstøj og et par indendørs kondisko.

Hvornår kan du deltage i rospinning?

Vores frivillige instruktører afvikler op til flere rospinninghold på hverdage i vintersæsonen og om sommeren er aktiviteten sædvanligvis lukket ned for fællestræning.

Spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os på rospinning@skanderborg-roklub.dk, hvis du har spørgsmål.